Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil25 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2 cm)300 g
-
oat milk300 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
nutritional yeast flakes (opcjonalnie)2 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for garnishing¼ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)prawns, raw, peeled, deveined (see tip)250 g
-
fine sea salt for cooking pasta1 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)300 g
-
vegan margarine40 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1076.7 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
2767.6 kJ /
518.1 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
70.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Durian Snowskin Mooncake
Brak ocen
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 godz.
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min