Wersje kompatybilne
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2 cm)
- 300 g oat milk
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 2 Tbsp nutritional yeast flakes (opcjonalnie)
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for garnishing
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined (see tip)
lub fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm) - 1 tsp fine sea salt, for cooking pasta
- water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)
- 40 g vegan margarine
- 1 tsp cornflour
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2767.6 kJ / 518.1 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 70.7 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1076.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Prawn Arrabbiata
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Stewed vegetables
45min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min