豆腐蒸魚片

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 豆腐 切片,約 1 盒
    300 克
  • 帶皮鱸魚片 切片
    150 克
  • 斜切片,蔥白和蔥綠分開
    1 支
  • 500 克
  • 龜甲萬丸大豆本釀醬油
    15 - 20 克
  • 15 - 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 365.2 mg
Białko 18.3 g
Kalorie 716.2 kJ / 171.2 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...