Urządzenia i Akcesoria
豆腐蒸魚片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
豆腐 切片,約 1 盒300 克
-
帶皮鱸魚片 切片150 克
-
蔥 斜切片,蔥白和蔥綠分開1 支
-
水500 克
-
龜甲萬丸大豆本釀醬油15 - 20 克
-
油15 - 20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
365.2 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
716.2 kJ /
171.2 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品 X 龜甲萬
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan