Urządzenia i Akcesoria
鱈魚白菜雪見鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)100 克
-
水10 克
-
高湯600 克
-
大白菜 切塊(約4公分)100 克
-
日式醬油3 大匙
-
昆布5 克
-
京都水菜 切段(約3公分)150 克
-
鴻喜菇120 克
-
鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.5 g
Kalorie
1247 kJ /
299.8 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan