Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
- 10 克 水
- 600 克 高湯
- 100 克 大白菜 ,切塊(約4公分)
- 3 大匙 日式醬油
- 5 克 昆布
- 150 克 京都水菜 ,切段(約3公分)
- 120 克 鴻喜菇
- 400 克 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1247 kJ / 299.8 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.5 g