鱈魚白菜雪見鍋

鱈魚白菜雪見鍋

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)
    100 克
  • 10 克
  • 高湯
    600 克
  • 大白菜 切塊(約4公分)
    100 克
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 切段(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇
    120 克
  • 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22.5 g
Kalorie 1247 kJ / 299.8 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...