Urządzenia i Akcesoria
胡椒蔥肉餅
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 個
Składniki
油皮
-
水100 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
中筋麵粉200 克
-
糖20 克
-
白油80 克
油酥
-
低筋麵粉110 克
-
白油55 克
內餡
-
豬絞肉300 克
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花120 克
-
蛋黃1 顆
-
白芝麻10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan