鹽滷豆腐
TM5 TM6

鹽滷豆腐

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 200 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
  • 1200 克 水
  • 2 茶匙 鹽滷 (液體,約10克)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
750.3 kJ / 179.5 kcal
Białko
17.8 g
Węglowodany
16.4 g
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
7.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy