鹽滷豆腐

鹽滷豆腐

3.6 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1200 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.8 g
Kalorie 750.3 kJ / 179.5 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 7.2 g
Węglowodany 16.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...