豆腐菌菇漢堡肉
TM6 TM5

豆腐菌菇漢堡肉

4.9 (16 ocen)

Składniki

  • 200 克 板豆腐
  • 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
  • 80 克 新鮮香菇 ,切塊(2公分)
  • 1 滿茶匙 蒜頭酥
  • ½ 顆 蛋 (約30克)
  • 35 克 醬油膏
  • 20 克 油 ,多備一些塗抹用
  • 2 大匙 味噌

蘿蔔泥

  • 200 克 白蘿蔔 ,去皮切塊(約3公分)
  • 50 克 冷開水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1355 kJ / 324.2 kcal
Białko
18.4 g
Węglowodany
11.2 g
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy