Urządzenia i Akcesoria
泰式涼拌文蛤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
3 人份
Składniki
-
水400 克
-
蟹 已吐沙300 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約2公分)10 克
-
檸檬 取汁備用1 顆
-
魚露4 茶匙
-
泰式辣椒醬2 大匙
-
糖2 茶匙
-
黑麻油1 茶匙
-
新鮮香茅 取白色部分,切斜片25 克
-
洋蔥 切絲(詳見要訣)120 克
-
新鮮香菜葉 適量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
943.8 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
439.1 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
39.3 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日清爽大集合
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan