Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
- 40 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 90 克 油
- 120 克 蒜頭
- 150 克 豆豉 ,洗淨,瀝乾
- 30 克 細砂糖
- 60 克 醬油膏
- 50 克 紹興酒
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 6700.5 kJ / 1603 kcal
- Białko
- 45.8 g
- Węglowodany
- 114.7 g
- Tłuszcz
- 108.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 28.1 g
- Sód
- 11554.4 mg