Urządzenia i Akcesoria
白木耳紅蘿蔔燉雞腳
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
純芝麻油5 克
-
薑 切片20 克
-
雞爪 切段(約6公分),先以熱水川燙去血水200 克
-
米酒35 克
-
新鮮白木耳 切小朵70 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)200 克
-
紅棗 洗淨,泡水20 克
-
鹽¾ 茶匙
-
水1000 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.7 g
Kalorie
694.7 kJ /
166.2 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan