白木耳紅蘿蔔燉雞腳

白木耳紅蘿蔔燉雞腳

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 純芝麻油
    5 克
  • 切片
    20 克
  • 雞爪 切段(約6公分),先以熱水川燙去血水
    200 克
  • 米酒
    35 克
  • 新鮮白木耳 切小朵
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    20 克
  • ¾ 茶匙
  • 1000 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.7 g
Kalorie 694.7 kJ / 166.2 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...