Urządzenia i Akcesoria
韓式辣拌茄子
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水400 克
-
茄子2
-
蒜頭5 克
-
白芝麻1 茶匙
-
韓國辣椒醬20 克
-
醬油15 克
-
魚露1 茶匙
-
韓國麻油 多備一些抹油用1 茶匙
-
冰糖粉10 克
-
青蔥 切蔥花50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
522 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
463.6 kJ /
110.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
涼夏瓜果報到
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan