Urządzenia i Akcesoria
Moussaka met linzen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
rode splitlinzen200 g
-
water500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken120 g
-
aubergine400 g
-
olijfolie50 g
-
ui gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook3
-
paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)1
-
tomaten uit blik inclusief het sap400 g
-
rode wijn120 g
-
gedroogde oregano1 el
-
gemalen gember1 tl
-
zout naar smaak1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
boter en meer voor het invetten40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Vegetarische chili
35 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Indiase groentencurry
50 min
Chili non Carne
1 godz.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Stoofgerecht met tofu
30 min