Urządzenia i Akcesoria
Moussaka met linzen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
rode splitlinzen200 g
-
water500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken120 g
-
aubergine400 g
-
olijfolie50 g
-
ui gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook3
-
paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)1
-
tomaten uit blik inclusief het sap400 g
-
rode wijn120 g
-
gedroogde oregano1 el
-
gemalen gember1 tl
-
zout naar smaak1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
boter en meer voor het invetten40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indiase groentencurry
50 min
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Veenbes & rode biet koekjes
2 godz. 40 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Boekweit met champignons
25 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Hummus van rode biet
10 min