Gratin di patate

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di patate a pasta farinosa a fette sottili (3 mm)
    1200 g
  • di formaggio Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di panna intera
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 453.8 kcal / 1898.6 kJ
Białko 10.4 g
Tłuszcz 30.3 g
Węglowodany 37.1 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Sód 544.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...