Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavolfiore gratinato
55min
Insalata di patate
1h 5min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Salsa al pomodoro
40 Min
Castagne lesse
55min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Torta di carote argoviese
2h
Parmigiana di melanzane
2h
Cornetti con carne macinata
30 Min
Fagiolini al pomodoro
55min
Biscotti milanesini
3 Std.