Insalata di fagiolini con pancetta

Insalata di fagiolini con pancetta

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio di colza
    40 g
  • di aceto di mele
    30 g
  • di senape
    1 g
  • di santoreggia, secca
    1 cucchiaino
  • di prezzemolo fresco le foglie lavate e asciugate
    2 gambi
  • di sale
    1 ¼ di cucchiaino
  • di pepe macinato a piacere
    1 pizzico
  • di acqua
    500 g
  • di fagiolini verdi, freschi mondati
    500 g
  • di cipolla tagliate in quattro
    50 g
  • di pancetta a cubetti
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 299 kcal / 1251 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...