One pot pasta tomates, persillade et moules

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • de feuilles de persil frais
    60 g
  • de sel
    20 g
  • d'huile d'olive
    70 g
  • gousses d'ail
    3
  • de tomate en dés, en conserve
    400 g
  • de moules surgelées et nettoyées préalablement décongelées
    400 g
  • de pâtes sèches, type Penne
    400 g
  • d'eau
    700 g
  • de poivre moulu
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428.1 kcal / 1791 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 56.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 1500.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie