
Urządzenia i Akcesoria
One pot pasta à l'ail, l'huile d'olive et piment
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais (opcjonalnie) (feuilles lavées et séchées)1 bouquet
-
gousses d'ail3
-
de piment rouge, tout type ou 2 petits piments1
-
d'huile d'olive extra vierge80 g
-
d'eau750 g
-
de sel1 - 1 ½ c. à café
-
de pâtes, sèches, du type spaghetti350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
466 kcal /
1950 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
63.5 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
2 godz. 30 min
50 min
3 godz.
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen