One pot pasta à l'ail, l'huile d'olive et piment

One pot pasta à l'ail, l'huile d'olive et piment

4.5 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de persil frais (opcjonalnie) (feuilles lavées et séchées)
  • 3 gousses d'ail
  • 1 de piment rouge, tout type ou 2 petits piments
  • 80 g d'huile d'olive extra vierge
  • 750 g d'eau
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel
  • 350 g de pâtes, sèches, du type spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 466 kcal / 1950 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...