Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 150 g di pesche in scatola tagliate a metà, sgocciolate (peso netto) a dadini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 2 albumi (80 g circa)
- 125 g di yogurt naturale
- 250 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse ai frutti rossi
4h
Mousse di ricotta e pesche
45 min
Tiramisù al mojito
3u.
Semifreddo al lime (senza lattosio)
2 Std. 30 Min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7 Std.
Trifle ai lamponi
2 Std. 30 Min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 Min
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Crema di pere e cioccolato
55 Min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 min
Coppette alle fragole e mascarpone
45 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min