
Urządzenia i Akcesoria
Succo agli agrumi, zenzero e barbabietola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 min
5 bicchieri
Składniki
-
di barbabietola rossa cotta a pezzi100 g
-
di carota a pezzi80 g
-
di radice fresca di zenzero pelata e a pezzi piccoli10 g
-
di succo d'arancia250 g
-
pompelmo rosa (circa 150 g), pelato a vivo e privato dei semi1
-
di acqua150 g
-
di miele1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Kalorie
70 kcal /
295 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Succhi detox
10 Przepisów
Włochy
Włochy