Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
TM5 TM6

Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)

3.3 (6 ocen)

Składniki

Gnocchi al mandarino

  • 400 g di acqua
  • 250 g di patate, pelate e in quarti
  • 2 mandarini, preferibilmente biologici
  • 60 g di fecola di patate + q.b.
  • 2 tuorli
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Condimento

  • 6 capesante
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
  • 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzioni
Kalorie
2322 kJ / 555 kcal
Białko
18.4 g
Węglowodany
58.4 g
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy