
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 porzioni
Składniki
Gnocchi al mandarino
-
400 g di acqua
-
250 g di patate pelate e in quarti
-
2 mandarini preferibilmente biologici
-
60 g di fecola di patate + q.b.
-
2 tuorli
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
Condimento
-
6 capesante
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
1 pizzico di sale + q.b.
-
1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
-
200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
Wartości odżywcze na 1 porzioni
Kalorie
555 kcal /
2322 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
58.4 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una cena romantica
10 Przepisów
Włochy
Włochy