Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)

Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)

3.1 7 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

Gnocchi al mandarino
  • 400 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e in quarti
  • 2 mandarini preferibilmente biologici
  • 60 g di fecola di patate + q.b.
  • 2 tuorli
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
Condimento
  • 6 capesante
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
  • 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzioni

Kalorie 555 kcal / 2322 kJ
Białko 18.4 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 58.4 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...