Urządzenia i Akcesoria
Creamy chicken pastel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onions quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skinless and boneless patted dry700 g
-
chicken stock paste, homemade2 tbsp
-
fish sauce30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
whipping cream400 g
-
green peppers cut in pieces ( 3 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces ( 3 cm)100 g
-
button mushroom, canned drained300 g
-
cornstarch3 tbsp
-
water3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
689.6 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1948.3 kJ /
465.7 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Ayam Balado
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Steak tartare
10 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Chicken Pizzaiola
50 min
Thai Burger
35 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.