Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic White Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
white basmati rice285 g
-
lemon plus extra, cut into wedges, to garnish1
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
vegetable stock570 g
-
olive oil1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
590.6 mg
Białko
5 g
Kalorie
1125.5 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
56.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rice Done Right!
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Baked Chili Beans
50 min
Cooking White Rice
25 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min