Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9350.3 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Mediterranean Chicken
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Vegetarian Beehoon
25min
Chicken adobo
30min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Potato Peratal
40min
Chicken Afritada
30min