Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9350.3 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Spicy tuna dip
5 min
Potato Curry Soup
35 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Traditional minestrone
45 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min