Gulaș picant cu bere neagră

4.8 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 porții

Składniki

  • ulei de măsline
    90 g
  • căței de usturoi jumătăți
    6
  • rasol de vită, fără os bucăți (5-6 cm)
    1200 g
  • ceapă roșie felii
    500 g
  • chilli, proaspăt bucăți (după gust)
    1 - 2
  • bere neagră, orice tip
    200 g
  • cuburi de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
    2
  • anason stelat
    2 - 4 bucăți
  • sare
    1 linguriță
  • piper măcinat
    1 linguriță
  • morcovi bucăți (2-3 cm)
    250 g
  • pătrunjel proaspăt tocat, pentru servire
  • șalote
    10 - 12
    10 - 12 cepe dulci, mici

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1021.4 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 1717 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...