Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), cu coaja albă, reci
- oțet
- 500 g suc de sfeclă roșie
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salam de biscuiți
3h 10min
Margarita de citrice
10 Min
Gem de cireșe
45 min
Corcodușe murate în suc dulce-acrișor
20min
Ouă de Paște vopsite în galben
Brak ocen
Granita de cafea
8h 10 min
Crochete de cartofi și vinete cu maioneză cu usturoi
Brak ocen
Fettucine cu roșii și crevete
50 Min
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 min
Mini Focaccia cu oregano
3h 40min
Papanași
45 min
Gem de caise
20min