Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), cu coaja albă, reci
- oțet
- 500 g suc de sfeclă roșie
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de roșii cu tăieței
35 min
Paste cu dovleac plăcintar și năut
30 min
Mini focacce
3h 30 min
Ouă de Paște vopsite în galben
Brak ocen
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55 min
Pesto cu rucola și chilli
10 Min
Batoane crocante cu ciocolată
Brak ocen
Aripioare de pui cu lămâie cu orez și legume
40min
Coroniță de Paște, din făină integrală, cu păstrăv afumat și ouă
1 Std. 45 Min
Cartofi condimentați
1h
Burger cu carne de porc gătită lent (Pulled Pork)
5 Std.
Lipii rapide
20 min