Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 64 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 181 mg
Alternatywne przepisy
Pierogi cu varză coaptă
2h 30 min
Orez tip jasmine, fiert
35 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Rulouri de vită pizzaiola
1j 10 menit
Fasole verde sous-vide
1j 20 menit
Sparanghel sous-vide
Brak ocen
Obraji de porc sous-vide
8h 30 min
Pește gras sous-vide
1h 5min
Cușcuș cu miel și legume
1j 10 menit
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 menit
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35 Min