Somon teriyaki sous-vide

Somon teriyaki sous-vide

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porții

Składniki

  • apă (aprox.) (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
    1450 g
  • semințe de susan
    40 g
  • fileuri de somon proaspăt, fără piele și fără oase (aprox. 150 g fiecare)
    4
  • sos teriyaki
    75 g
  • ghimbir proaspăt feliat subțire
    20 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 95 mg
Białko 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...