培根肉串和孜然香米飯

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份

Składniki

  • 白酒
    50 克
  • 培根,任一種類 切段
    2 片 (薄片)
  • 洋蔥 切塊,(4 公分)
    300 克
  • 紅甜椒 切塊,(4 公分)
    300 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 梅花肉 切方塊,(4 公分)
    400 克
  • 培根,任一種類
    10 片 (薄片)
  • 油炸用
  • 罐裝切碎番茄
    250 克
  • 蜂蜜
    15 克
  • 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
    2 塊
  • 850 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 滿茶匙
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 印度香米
    250 克
  • 新鮮巴西利 切碎

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1221.5 mg
Białko 28.3 g
Kalorie 2419.8 kJ / 578.3 kcal
Tłuszcz 29.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 47.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...