黑啤酒燉牛肉

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 人份

Składniki

  • 橄欖油
    90 克
  • 蒜頭 切對半
    6 粒
  • 牛腱 切塊 (5-6 公分)
    1200 克
  • 紫洋蔥 切塊
    500 克
  • 新鮮紅辣椒 切塊,(依個人口味調整)
    1 - 2 根
  • 黑啤酒 (任一種類)
    200 克
  • 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
    2 塊
  • 八角
    2 - 4 個
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 紅蔥頭 去皮
    10 - 12 粒
  • 紅蘿蔔 切塊,(2-3 公分)
    250 克
  • 新鮮巴西利 切碎,裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1021.4 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 1717 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...