Urządzenia i Akcesoria
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered50 g
-
black olives pitted50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
beef mince500 g
Pasta and Sauce
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried spaghetti350 g
-
crème fraîche80 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.5 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Breakfast Bread Pudding
50 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min