![Sautéed Onions and Garlic Sautéed Onions and Garlic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79d91688-7e5b-4644-8056-c8b6287db784/Derivates/c52df76c-e615-468c-adbd-7687c4124f75.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
lub 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Grated Parmesan Cheese
5 Min
Chopped Onions
5 Min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10min