Urządzenia i Akcesoria
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
oil10 g
-
300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)sausage pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)300 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder plus extra for sprinkling1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
10 g sugarhoney10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2416 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Hot Dogs
35 min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Garlic Cheddar Biscuits
30 min