Urządzenia i Akcesoria
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
oil10 g
-
300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)sausage pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)300 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder plus extra for sprinkling1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
10 g sugarhoney10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2416 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Browned Pork Cubes
15 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Cheese and Bacon Pastries
35 min
Chorizo Bread
1 godz. 30 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Ham Hock Potato Bake
35 min