Urządzenia i Akcesoria
Lightly Browned Onions (200-300 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 - 300 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22 mg
Białko
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min