Urządzenia i Akcesoria
Spicy Pulled Beef
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions sliced90 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
beef stock300 g
-
coffee, brewed150 g
-
fresh red chillies sliced, deseeded if desired2
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves sliced2
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
beef (e.g. topside joint)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
590 mg
Białko
28 g
Kalorie
1240 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Jasmine Rice
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Mississippi Mud Pie
2 godz. 20 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min