Urządzenia i Akcesoria
Lightly Browned Onions and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
garlic cloves halved2 - 3
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 dk
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 dk
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 dk
Browned onions (200 g)
20 dk
Sautéed onions (200-300 g)
10 dk
Sautéed Shallots (350 g)
25 dk
Sautéed Onions and Garlic
20 dk
Caramelised Onions (200 g)
40 dk
Browned Onions (200 g)
25 dk
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 dk
Sautéed Onions (300 g)
20 dk
Sautéed Onions (170-200 g)
20 dk