Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher

Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pezzi

Składniki

Impasto
  • 160 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 220 g di farina bianca
Farcitura
  • 10 g di radice di zenzero fresco pelato, a pezzi (1 cm)
  • 50 g di arachidi salate e tostate
  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di pastinaca pelata, a pezzi (3 cm)
    150 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
  • 150 g di porro a pezzi (3 cm)
  • 30 g di salsa di soia
  • 20 g di miele
  • 10 g di salsa chilli, rossa o salsa Sriracha
  • 1 cucchiaino di olio di sesamo per ungere
  • 650 g di acqua
Salsa
  • 5 g di radice di zenzero fresco pelato, tagliato a fette sottili
  • ½ mazzetto di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g di salsa di soia
  • 15 g di succo di lime
  • 15 g di olio di sesamo

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 381 kcal / 1594.2 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 52.8 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 661.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...