Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 160 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 220 g di farina bianca
Farcitura
- 10 g di radice di zenzero fresco pelato, a pezzi (1 cm)
- 50 g di arachidi salate e tostate
- 2 spicchi di aglio
-
150
g di pastinaca pelata, a pezzi (3 cm)
lub 150 g di carote pelate, a pezzi (3 cm) - 150 g di porro, a pezzi (3 cm)
- 30 g di salsa di soia
- 20 g di miele
- 10 g di salsa chilli, rossa o salsa Sriracha
- 1 cucchiaino di olio di sesamo per ungere
- 650 g di acqua
Salsa
- 5 g di radice di zenzero fresco pelato, tagliato a fette sottili
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di salsa di soia
- 15 g di succo di lime
- 15 g di olio di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1594.2 kJ / 381 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 52.8 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 661.7 mg
Alternatywne przepisy
Sugo alla bolognese vegano
40 Min
Composta di pere e zafferano
Brak ocen
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Brak ocen
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Liquore al mango
Brak ocen
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h
Patate e bietole con uova affogate
45 Min
Crema di amaranto con ciliegie e canapa
Brak ocen
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min