Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Patate
- 600 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1000 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
Salsa
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 20 g di olio di semi di girasole
- 50 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 70 g di maionese
- 50 g di panna acida
- un pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 cipollotto con il ciuffo verde, a rondelle (3 mm)
Decorazione
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 min.
Pollo con asparagi e riso
45 min.
Insalata di patate
1h 5 min.
Polenta ticinese
45 min.
Grittibänz dolci
2h 15min
Condimento alla senape e aceto balsamico
Keine Bewertungen
Crema Thermomix®
45 min.
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min.
Contorno di carote e piselli
35min
Mousse di tonno
5 Min
Insalata di barbabietole
10 min.
Insalata di carote
15 min