Risotto ai porcini

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di funghi porcini secchi
    25 g
  • di acqua calda
    200 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • cipolla tagliata a metà
    1
  • di olio di oliva
    40 g
  • di riso per risotto (ad es. Arborio o Vialone) (tempo di cottura 20 min.)
    250 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di brodo vegetale caldo
    750 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 480.3 kcal / 2009.5 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 62.6 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...