Cottura del riso

Cottura del riso

4.8 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di olio di oliva (opcjonalnie)
    20 g
    20 g di burro, non salato
  • di riso a chicco lungo (cottura: 12-16 minuti)
    50 - 350 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 205 kcal / 857 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...