Urządzenia i Akcesoria
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
macadamia nuts150 g
-
crystallised ginger60 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces300 g
-
gluten free flour150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve300 g
-
ginger syrup to serve2 tbsp
-
honeycomb to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.7 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
3055.2 kJ /
730.2 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fermented beetroot dip
25 godz.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
French Toast
Brak ocen
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Creamy potato mash
30 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Quick strawberry dessert
5 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min