Urządzenia i Akcesoria
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
2 jars
Składniki
-
brown mustard seeds1 tbsp
-
whole black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
cucumbers small, washed and trimmed (approx. 200 g each - see Tips)3 - 4
-
water230 g
-
apple cider vinegar230 g
-
sea salt3 tsp
-
white sugar1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
2844.3 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
689.8 kJ /
164.9 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Miso dressing
5 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Quick beetroot relish
40 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min