Urządzenia i Akcesoria
Panini di San Gallo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Lievitino (giorno 1)
-
di acqua tiepida100 g
-
di lievito di birra fresco (circa 1/20 di cubo)1 g
-
di farina di farro bianca100 g
Impasto e cottura (giorno 2)
-
di farina di farro bianca500 g
-
di acqua tiepidoae un po' di più per spalmarlo300 g
-
di lievito di birra fresco (circa 10 g)¼ di cubetto
-
di sale15 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
5 godz.
3 godz. 45 min
2 godz.
2 godz. 20 min
1 godz. 45 min
3 godz.