Panini di San Gallo

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Lievitino (giorno 1)
  • di acqua tiepida
    100 g
  • di lievito di birra fresco (circa 1/20 di cubo)
    1 g
  • di farina di farro bianca
    100 g
Impasto e cottura (giorno 2)
  • di farina di farro bianca
    500 g
  • di acqua tiepidoae un po' di più per spalmarlo
    300 g
  • di lievito di birra fresco (circa 10 g)
    ¼ di cubetto
    ½ bustina di lievito di birra disidratato, (circa 3,5 g)
  • di sale
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie