Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina per treccia
- 60 g di burro, a pezzi, freddo
- 15 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- farina per treccia per infarinare
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di panna
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1319 kJ / 314 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Caramelle alla panna
2h
Condimento piccante-BBQ
5min
Grittibänz dolci
2óra 15p
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 godz. 15 min
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
Lasagne
2h
Crema Thermomix®
45min
Torta tirolese d'autunno
1h 20min
Torta di carote
1h 10min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane paesano
3h
Treccia bernese
1 godz. 45 min