Treccia al burro a 6 capi

Treccia al burro a 6 capi

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 fette

Składniki

  • di latte
    300 g
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina per treccia
    500 g
  • di burro a pezzi, freddo
    60 g
  • di zucchero
    15 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • farina per treccia per infarinare
  • uovo
    1
  • di panna
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 314 kcal / 1319 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...