Urządzenia i Akcesoria
Treccia al burro a 6 capi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 fette
Składniki
-
300 g di latte
-
½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
-
500 g di farina per treccia
-
60 g di burro a pezzi, freddo
-
15 g di zucchero
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
farina per treccia per infarinare
-
1 uovo
-
1 cucchiaio di panna
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
9 g
Kalorie
1319 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esperienza culinaria
2 godz.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Panini morbidi
1 godz. 45 min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Brak ocen
Esperienza culinaria Pane a torciglione veloce
40 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Pane a torciglione veloce
40 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Esperienza culinaria Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min