Focaccia alle olive
TM6 TM5

Focaccia alle olive

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
  • 350 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 350 g di farina di farro bianca
  • 250 g di farina per pane
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
  • 1 cucchiaio di acqua
  • ½ cucchiaino di fior di sale
  • 50 g di olive verdi, denocciolate, tagliate a metà
  • 50 g di olive nere, denocciolate, tagliate a metà
  • 70 g di cipolle rosse, a rondelle sottili

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3024 kJ / 724 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
100 g
Tłuszcz
26 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy