Focaccia alle olive

Focaccia alle olive

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio di oliva + q.b. per ungereq
    3 ½ cucchiaio
  • di acqua
    350 g
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina di farro bianca
    350 g
  • di farina per pane
    250 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di olio di oliva
    6 ½ cucchiaio
  • di acqua
    1 cucchiaio
  • di fior di sale
    ½ cucchiaino
  • di olive verdi, denocciolate tagliate a metà
    50 g
  • di olive nere, denocciolate tagliate a metà
    50 g
  • di cipolle rosse a rondelle sottili
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 724 kcal / 3024 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 100 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...