日式叉燒

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
1 完整食譜

Składniki

  • 豬五花肉 整塊,去皮,約15 公分寬
    1000 克
  • 醬油
    240 克
  • 清酒
    240 克
  • 125 克
  • 480 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 30 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Sód 13536.1 mg
Białko 114.8 g
Kalorie 25696.5 kJ / 6141.6 kcal
Tłuszcz 531.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 193.3 g
Węglowodany 155.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...