雞肉蘑菇飯

雞肉蘑菇飯

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 短梗米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 甜椒 (任一種類) 切塊,(1-2 cm)
    150 - 180 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 新鮮蘑菇 一切四
    100 克
  • 去骨雞腿肉 切塊,約2-3公分
    250 克
  • 紅椒粉 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 自製蔬菜高湯醬
    ½ 茶匙
  • 番茄 切丁
    100 克
  • 200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1458.4 mg
Białko 82.6 g
Kalorie 6749.1 kJ / 1613.1 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Błonnik 44.2 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 272.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...