Urządzenia i Akcesoria
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
885.9 mg
Białko
40 g
Kalorie
2954 kJ /
703.3 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risottata met kip en champignons
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Viscurry
35 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Kleverige sesamkip
40 min