Urządzenia i Akcesoria
Florentine Meatballs and Linguine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Florentine Meatballs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
garlic cloves divided4
-
milk2 oz
-
onion powder1 tbsp
-
oregano fresh or dried1 tsp
-
ground beef crumbled16 oz
-
grated Parmesan cheese1 oz
-
large egg1
-
bread crumbs3 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
yellow onions in pieces3 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
Pasta and Sauce
-
canned crushed tomatoes30 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
fresh basil leaves torn, divided8 - 10
-
water43 oz
-
12 oz linguinespinach linguine, dried12 oz
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Muffin Pan Lasagnas
1 godz.
Pizza Dough
1 godz.
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Barbecued Mexican street corn
Brak ocen
One Pot Ravioli Soup
30 min
Southern Mac & Cheese
30 min
Loaded Potato Soup
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min