Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water60 oz
-
10 oz dried fettuccine pasta, nestsdried fettuccine pasta10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
988 mg
Białko
20 g
Kalorie
2887 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Nourishing Snow Pear Dessert
Brak ocen
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Brak ocen
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Whisked Egg Whites
5 min
Creamy potato mash
30 min
Ground Bison Meat
35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen