Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Scalloped Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
water to fill a large bowl halfway
-
Yukon gold potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)20 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces6 oz
-
yellow onion cut into pieces3 oz
-
garlic cloves4
-
unsalted butter cut into pieces, divided4 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole milk15 oz
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
894.5 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2128.4 kJ /
508.7 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Steak au Poivre
20min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Thanksgiving Gravy
20min
Southern Mac & Cheese
30min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min