Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh ginger (approx. 1 in. x ¾ in.), peeled and sliced1 piece
-
carrot cut into pieces (2 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 oz
-
chicken breast boneless and skinless, cubed (approx. 1 in.)16 - 18 oz
-
green asparagus (opcjonalnie) tips (approx. ½ bunch)1 oz
-
red pepper diced2 oz
-
fresh lemongrass (approx. ½ in. x 3 in.), thinly sliced½ stalk
-
fresh kaffir lime leaves2
-
2 oz fresh corn kernelsfrozen sweet corn2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
tamari sauce2 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
2 oz chicken stockwater2 oz
-
serrano chili (opcjonalnie) to taste, finely sliced into rounds1
-
green onions cut on the bias (approx. ¼ in.)3 oz
-
canned water chestnuts drained and diced2 oz
-
cilantro leaves and tender stems, finely chopped (approx. ½ bunch)1 oz
-
mint leaves torn into small pieces20
-
lime juice (approx. ½ lime)½ oz
-
iceberg lettuce cored, wash and separate leaves, to serve27 oz
-
2 tbsp pine nuts, roasted, toastedwhite sesame seeds toasted2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1337.4 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
1534.9 kJ /
366.9 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Turkey Chili
45 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Rolled Frittata
55 min