Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf with Mushroom Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Meatloaf
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh parsley, leaves only10 sprigs
-
ground beef broken into pieces14 oz
-
panko bread crumbs1 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gruyère cheese thinly sliced2 oz
-
baby spinach1 oz
Mushroom Sauce
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter cubed½ oz
-
red wine4 oz
-
beef broth20 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms thinly sliced8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1627 mg
Białko
44 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Southwestern Shepherd's Pie
2 Std. 5 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min